пʼятницю, 28 листопада 2014 р.

Подарунок захиснику Україну



Наближається свято Святого Миколая, за ним Різдво, Новий Рік. Потрібно якось підтримати наших хлопців-воїнів, які знаходяться на передовій, далеко від рідних і домашнього вогнища.
 Саме тому наша бібліотека-філія №9 оголосила акцію під назвою «Подаруй воїну солодощі».
Мета акції зібрати посилки-подарунки для солдатів і передати їх потім в зону бойових дій. Звернулись до всіх небайдужих принести різні солодощі,наприклад пряники, сік, пакетики чаю та кави,цукерки, шоколад. Одним словом – все, що душі буде завгодно, головне – від чистого серця.
Все це ми приймаємо в «Штабі Святого Миколая», який розмістився в нашій бібліотеці. А наші волонтери уже працюють над святковим оформленням

пʼятницю, 21 листопада 2014 р.

«Нам без книг ніяк не можна!»

Шкільний рік розпочався.  Школярі стали на клас старшими і ті, хто в першому класі відвідував нашу бібліотеку №9 , подорослішали, порозумнішали і поспішають познайомитись з книжками для більш дорослих читачів.
 А у бібліотеці попрацювати самостійно так цікаво! Великі товсті енциклопедії для допитливих, популярна література з різних галузей знань, книжки та журнали, які допомагають розкритися дитячим  захопленням та уподобанням. Тут зразу дорослішаєш. І це приваблює! Побачення, призначене книгою відбулося в нашій філії 18 листопада.
 Через безпосередній  реальний контакт з книгою  діти знайомляться з фондами бібліотеки, з цікавими виданнями, дізнаються про події, проблеми, про життя минуле й сьогоднішнє, життя відтворене у книзі.
Знайомтесь! Цікавтесь! Читайте!


 


неділю, 16 листопада 2014 р.

"Кулінарні фіглі-міглі"

 
                                                                         11листопада в бібліотеці-філії №9 відбулося  засідання  жіночого  клубу .  Учасниці  клубу  змагалися в конкурсі веселих господарок «Парад бутербродів». Бібліотекарі  зробили  огляд    новинок,  книг  та  періодики  з  рецептами приготування  цікавих  страв. Відбулася  презентація  нової  книги  М.Матіос «Кулінарні  фіглі»   та  «Звичаї  українців  в  народному  календарі». Жінки  обмінялися  секретами  приготування  своїх  фірмових  бутербродів. Бажаючі  змогли  взяти  додому  книги та  брошури  з  бібліографічного  огляду «Кулінарні  цікавинки»,  які  їм  найбільше  сподобались.