пʼятницю, 6 березня 2015 р.

Тарасові слова то правда жива



Тарас Шевченко! Його безсмертне ім'я і неповторні твори ось уже скільки років живуть у серці народу,в його мріях і сподіваннях,пробуджують у людей щирі і благородні почуття. Твори великого Кобзаря стали для наших сучасників справжньою енциклопедією життя. Т. Г. Шевченко - це слава і гордість українського народу.
Віще,вічне і живе Шевченківське слово що надихає,окрилює,збуджує свідомість. Його слово запалює в дитячих серцях любов до рідної мови,до свого народу
.
З нагоди дня народження Тараса Григоровича Шевченка в філії №9 відбулась літературно-мистецька година «Тарасові слова то правда жива». В кожній українській родині , в домашній бібліотеці повинні бути дві основні книги : Біблія і Кобзар Шевченка, адже із поетичними рядками Шевченка перекликається Христове вчення.  Протягом заходу лунала поезія Шевченка у виконанні учнів школи .

Шанувальники Шевченківського слова ознайомились з книжковою виставкою «Тобі, Тарасе, наш уклін»    В програму проведення літературно - мистецької години  включено літературну вікторину,  мультимедійний перегляд творчості Шевченка.

    На завершення заходу завідувач бібліотекою побажала присутнім, щоб у їх душах проростало Шевченківське слово, щоб зростали справжніми українцями, шанували рідну мову історію і культуру. 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар