суботу, 19 березня 2016 р.

Квиток у майбутнє



Світ професій такий різноманітний. Як осягнути його? Як по змозі уникнути помилок при вирішенні питання ким бути? Яку стежку обрати у житті? Ким стати? Це питання  задає і буде задавати буквально кожен учень  без винятку.
Вірний вибір професійного майбутнього для молодої людини є основою її становлення в суспільстві, одним із головних рішень в житті.
 Тому особливе значення має кваліфікована допомога учнівській молоді у виборі професії. І бібліотека як соціальний інститут, котрий вирішує завдання інформування, освіти, виховання своїх користувачів, не може стояти осторонь від профорієнтаційної роботи. У бібліотеці-філії № 9  відбувся урок  профорієнтації "Квиток у майбутнє".  Під час   ярмарку професій  "Твоя майбутня професія - твій вибір" учні 7--9 класів   мали можливість познайомитись з різноманітними професіями, відгадати віршовані  загадки, позмагатися в бліц-турнірі     «Відгадай професію» .
 Працівники  книгозбірні ознайомили учнів з літературою  яку можна використати під час вибору професії, щоб краще визначитися з майбутнім вибором шляху. Також учням був запропонований цікавий профі-тест.
Надіємось,  щоб проведений захід залишив слід у пам’яті дітей, а професійна порада та профорієнтаційна робота працівників бібліотеки  стала кроком до правильного рішення у виборі професії.

Немає коментарів:

Дописати коментар