пʼятницю, 8 грудня 2017 р.

Святкові дідусі



Поки  українські діти чекають у гості Миколая Чудотворця, по всьому світі малеча пише листи його побратимам. Тільки уявіть собі,що у кожній країні є свій дідусь,який під кінець року винагороджує за добрі вчинки і карає за непослух. То хто ж вони  і  де живуть? Наш святий єдиний,хто мешкає на небі. А от його колеги бажають бути серед людей,обираючи, однак, для себе затишну домівку у глибоких непрохідних снігах.
Таку святкову історію почули  діти  під час проведення цікавого та змістовного заходу, присвяченого святкуванню Дню Святого Миколая.  Зустріч,  яка пройшла  в книгозбірні №9, викликала  у дітей позитивний емоційний настрій, поглибила знання учнів про святого  Миколая, його побратимів: Тао Куена з Фінляндії, Йоулупуккі з Норвегії, Синтер Клаас з Нідерландів, Санта Клауса з Америки і багато інших чарівників. А ще  відгадували зимові загадки та згадували прислів’я і приказки, пов’язані з ім’ям Миколи Чудотворця.


Подих святкового настрою в очікуванні дива та виконання побажань охопив всіх без виключення. Якщо кожен з нас щодня творитиме хоча б одну добру справу – любові на землі стане набагато більше!  

Немає коментарів:

Дописати коментар