четвер, 11 січня 2018 р.

Від щирого серця.



11 січня є "найбільшим ввічливим" днем року – в усьому світі відзначається Всесвітній день "дякую". Цього дня бажано подякувати усім близьким та рідним, тим, хто є поруч із вами та тим, хто вам небайдужий.           
Психологи упевнені, що висловлення подяки - це словесні "пестощі" і вони здатні заспокоїти і зігріти своєю теплотою. Головне, аби "дякую" йшло від чистого серця.
Тож, щира подяка усім, хто в 2017 році поділився своїм скарбом – книгою.   Це так зворушливо отримувати з рук у руки тепле слово книги.   
Шановні дарувальники, дякуємо всім тим, хто не залишився байдужим до бібліотечного життя, до книги та до людей. Завдяки вам книжковий фонд нашої бібліотеки поповнився цікавими енциклопедіями, історичними творами, казками та іншою літературою. Ми впевнені, що подаровані Вами книги знайдуть своїх читачів та будуть їм корисними.  Бажаємо Вам здоров’я, успіхів і творчого  підходу до справ.
Окрема подяка  усім, хто підтримав нас - активним, розумним користувачам та дієвим прихильникам, волонтерам  нашої бібліотеки-філії №9.
 Ми любимо свого читача! Залишайтеся завжди з нами! 

Немає коментарів:

Дописати коментар