вівторок, 3 квітня 2018 р.

Жінки, жінки, о скільки в цьому слові!



Стійка і мужня, а водночас тендітна та лагідна,  жінка власними руками могла створити відчуття затишку в домі, ростити дітей, господарювати, працювати, щоб забезпечити родину. Усе найдорожче, що є у нашому житті ‒ щастя, радість кохання, пов’язане з жінкою. Жінка виступає берегинею роду, миру, злагоди і гармонії на рідній землі.
Жінки-легенди… Їх досі не можуть забути, їх стиль копіюється з покоління в покоління. Хто вони? Зараз – це майже ікони, але колись і вони були в чомусь першими, створювали власний образ по крупинці.


Ось про таких жінок, життя яких було або є незвичайним, неординарним, загадковим, про таких, яких не забувають - розкаже книжкова  виставка :«ЖІНКА – ОСОБЛИВИЙ ФЕНОМЕН». 
 Про знамениту Роксолану, чиє життя й досі залишається загадкою; відому українську письменницю Лесю Українку;  красивих і шляхетних перших леді світу ; вродливу жінку, відому актрису, чудову господиню – заслужену артистку Ольгу Сумську;  чемпіонку  світу з біатлону серед юніорів Юлію Журавок та багатьох інших відомих жінок України й світу Ви можете дізнатися, переглянувши матеріали виставки.
Тож, відкладіть, будь ласка, всі свої справи та поспішайте мерщій до бібліотеки-філії №9, аби ще раз отримати насолоду від зустрічі з прекрасним друкованим словом!

Немає коментарів:

Дописати коментар