четвер, 22 листопада 2018 р.

Подаруй книгу- подаруй світ



Протягом багатьох років розвивалися та зміцнювалися наші добрі стосунки з громадськими організаціями, освітніми закладами,  з представниками творчих кіл міста, з усіма, кому небайдужа книга і бібліотека. Так, крок за кроком, створювалось коло однодумців.
 В переддень всеукраїнської акції дарування книг наша подяка  унікальним людям, головним девізом життя яких є дарувати часточку себе, своєї любові і тепла людям! Просто дарувати, просто ділитися, незважаючи на..., а в противагу всьому! Ці люди, меценати по духу, а не по статках. Нам дуже приємно, що  є такі близьким і такі «свої» для нашої книгозбірні №9. Нашими добрими помічниками  є  Костенко Тамара Миколаївна  та Колесник Сергій Васильович.


 Загальна справа, що нас об'єднує дає відчуття належності до великої спільноти однодумців! Подаровані ними  книги займуть свої чільні місця у фондах нашої  бібліотеки  і, безперечно,  знайдуть своїх вдячних читачів, а ми будемо раді подальшій співпраці .   
 Висловлюємо щиру подяку всім, хто в різні роки долучався до благородної справи — дарування книжок і тим, хто нині підтримує цю традицію і допомагає бібліотекам.
Не будьте байдужими! Любіть книгу! Любіть дарувати книгу!

Немає коментарів:

Дописати коментар