середу, 24 квітня 2019 р.

Інсайдер знає все!


23 квітня - Всесвітній день книги та авторського права.  З метою популяризації бібліотечно-бібліографічних знань в книгозбірні №9 провели День бібліографії «Книжковий інсайдер».
Хто знає, той не говорить, хто говорить, той – не знає». Багато століть тому так сказав знаменитий китайський мудрець Лао Цзи.  Але – це не про  інсайдерів, так називають «знавців», «посвячених», «професіоналів», тих хто знає, а бібліотечний  інсайдер знає  багато.   
Цього дня бібліотека працювала у форматі відкритих дверей, що передбачало безкоштовний запис  та проведення пізнавальних екскурсій.

Програма  була насичена різноманітними цікавими заходами:
·         «Бібліотека в новому форматі» - бесіда
·         «Віртуальний світ бібліотеки» - година інформації
·         «Електронний каталог бібліотеки» - консультації
·         «Світ навколо нас» -  огляд видань серії 

Основне завдання для бібліотекарів під час проведення Дня бібліографії  – дати максимум інформації з актуальних питань сьогодення, допомогти усвідомити значення інформації для особистого розвитку, сприяти формуванню інтелектуального потенціалу, вміння користуватися ДБА бібліотеки.

 А головне залучити   до читання. Ми прагнемо і надалі реалізовувати всі свої можливості на користь своїм читачам та зробити бібліотеку найпривабливішим місцем .
Тож  запрошуємо  громаду мікрорайону – ми завжди раді вам! Будьте певні – бібліотека вас здивує!

Немає коментарів:

Дописати коментар