четвер, 22 серпня 2019 р.

«Корисні пор@ди інтернет-м@ндрівник@м »


Були часи, коли кількість користувачів Інтернету дорівнювала нулю. Причина проста: тоді його, Інтернету тобто, просто не було. Це нам із вами важко зараз навіть уявити собі, що б то у світі коїлось, якби не було ані всесвітньої мережі, ані пошти електронної, ані чатів, де можна годинами переливати з пустого в порожнє, створюючи ілюзію живого спілкування. А тоді люди спокійнісінько обходилися без усього цього, і виходило це в них просто-таки пречудово.

Описати Інтернет — це все одно, що розповідати про велике місто. Це величезна комп’ютерна мережа — свого роду джерело, де можна отримати практично будь-яку інформацію. Розібратися в  безмежному інформаційному потоці, навчитися правильно та з користю використовувати Інтернет ресурси намагалися користувачі бібліотеки-філії №9.
Медіо-подорож «Корисні пор@ди інтернет-м@ндрівник@м », відбулася 23 серпня .

   Даний захід був спрямований саме на юну, найбільш відвідувану категорію користувачів, адже, нескладне поводження у ранньому віці з електронними носіями, ефективний доступ до інформації є передумовою успіху в навчанні, роботі, а також у повсякденному житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар