суботу, 12 квітня 2014 р.

Трудовий десант

                     

Місце, де ми працюємо, незалежно від того, яке воно — індивідуальне робоче місце чи окремий кабінет, значною мірою характеризує  нас і нашу бібліотеку.  Виходячи з цього, ми безумовно хочемо, щоб наша бібліотека справляла максимально позитивне  враження. Бібліотечні  працівники філії №9  є одними з організаторів щорічних трудових десантів. .

Наш мікрорайон -  це не тільки місце, де ми живемо, працюємо,  це наш дім і хочеться, щоб у будинку було чисто і затишно. Від кого це залежить? Тільки від кожного з нас. Ось такий заклик пролунав у ході акції «Хай сяє рідна земля чистотою»,яка пройшла 11 квітня.


 В акції взяли участь усі працівники бібліотеки,  активні читачі та члени клубу.  Веселі і сумні, фантасти і аграрії, допитливі, що вони робили?        
 Прибирали сміття,  що залишилося  після  зими,  провели санітарне очищення території, а також взяли участь  в благоустрої  та розведенні  квітника. Наша  мета очевидна- навести чистоту та порядок на вулицях  і прагнути до того,  щоб  зберегти  цю  красу  і чистоту.

Немає коментарів:

Дописати коментар