пʼятницю, 5 грудня 2014 р.

Сини української землі



 6 грудня – молоде, але шановане в нашій державі свято – День Збройних сил України. Це свято козацького бойового духу, української звитяги, національного війська нашої держави та усіх українців, які готові захищати честь і славу, свободу і суверенність рідної землі. А ще це свято всіх тих, хто носить погони, хто служить в українській армії і готовий захищати міць і кордони рідної землі, свято всіх хлоп’ят, які скоро підростуть, стануть сильними і сміливими і будуть готові захищати свою Батьківщину.

 Саме про це і йшла мова на заході, який був проведений в філії №9 до Дня Збройних сил України.  Зацікавили учнів  розповідь бібліотечних працівників про козацьке військо та його ватажків, військо за часів Київської держави, а також Збройні сили незалежної України. Активне обговорення у дітей викликав відеоряд, що демонстрував козацьку зброю, одяг та військові походи козаків. Підсумки почутого підвела вікторина.
До Дня Збройних сил України в бібліотеці організована книжкова викладка «Сини української землі», на якій представлені книги та періодичні видання, що знайомлять дітей з історією українського війська з давніх часів до сьогодення.

Немає коментарів:

Дописати коментар