четвер, 8 січня 2015 р.

Звіт бібліотеки



8 січня 2015 року громада мікрорайону, актив бібліотеки, кращі читачі, кращі читаючі сім'ї , були запрошені на звіт бібліотеки. Серед присутніх були і ті , хто любить книгу ,активно співпрацює з бібліотекою.
Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність. Адже недаремно у давнину бібліотеку називали «дім життя», «притулок мудрості», «аптека для душі». Одна маса знань ще не робить людину щасливою і мудрою, не рятує від самоти, людині потрібна людина.
 Американський бібліотекар XIX ст. Мелвіл Дьюї сказав так: «Якщо стара бібліотека була джерелом, до якого йшли всі, хто бажав знань, то новітня – це водопровід, який розносить життєдайну вологу по будинках».
 Упродовж 2014 року колектив бібліотеки-філіал № 9 працював над виконанням важливої місії – позитивно впливати на культурний та духовний  рівні формування  особистості.
Для цього бібліотекою були виконані такі функції та завдання: формування серед масового користувача потреби в читанні; застосування інноваційних форм обслуговування користувачів; виховання художнього смаку за допомогою пропаганди творчості класиків, творів різних жанрів найкращих вітчизняних і зарубіжних авторів; доступ до комп’ютера для виростання інформації з навчальною метою; організація дозвілля різних категорій населення; підвищення інтересу користувачів, а в першу чергу юнацтва та молоді, до історії та культури рідного краю.

Завідувачка філії  ознайомила з анонсом-резюме на 2015 рік й розповіла про заходи, які ми плануємо провести в цьому році.

Немає коментарів:

Дописати коментар