середу, 28 січня 2015 р.

Провідне місце у структурі бібліотечної  інформаційної діяльності нашої бібліотеки займає виставкова робота. Саме  книжкова - ілюстративна виставка є засобом розкриття інформаційних ресурсів бібліотеки, дієвим засобом впливу на формування читацької уваги, візитною карткою, що відображає стиль
закладу і творчі можливості персоналу. Виставка дозволяє наблизити документи з фонду  до відвідувачів, візуально зацікавити та спонукати звертатися до представлених тут джерел. В січні для користувачів бібліотеки-філії №9  відбулися презентації   нових книжкових виставок.

Для юних читачів «На дозвіллі не сумуй, прочитай і поміркуй», на виставці представлені  забуті книги, які зараз не популярні серед молодшого покоління.
Цими книгами зачитувались колись наші мами і татусі, навіть бабусі і дідусі. Час летить невпинно, змінюються часи і уподобання. У дітей інші ідеали і інші герої. Але нам хочеться, щоб улюблені книги і герої  батьків стали близькими і для дітей.

Для широкого кола користувачів презентували книжкову виставку
 «Ім’я роковане Марія ».
 "Єсть ім'я жіноче, м'яке і ясне;
В йому і любов, і журба, і надія;
Воно як зітхання бринить весняне:МАРІЯ"
 М. Рильський

Безперечно, знаємо, що кожній людині після її народження дають ім’я. А в деяких народів – навіть не одне, а два, три і більш . У давні часи якогось певного словничка власних імен не було. Мама з татом могли назвати своє немовлятко як їм тільки заманеться. Часто бралося до уваги, як дитина себе виявляє, що незвичайне в її зовнішності чи в поведінці. Книжкова-ілюстративна виставка знайомить наших користувачів з найпопулярнішим іменем в світі  Марія . 

Немає коментарів:

Дописати коментар