суботу, 4 липня 2015 р.

Нехай ваше книжкове літо буде книгами зігріте!

Хто не любить літо! Літо люблять всі!
В ці сонячні  теплі дні  в  бібліотеці-філії №9 проходять  літні читання .  
  Розпочались читання  з оголошення  конкурсу «Літо з книгою – це супер!», який традиційно триватиме з 1 червня до 31 серпня. Щоб отримати перемогу у цьому конкурсі учасникам потрібно буде: відвідувати бібліотеку протягом літа та прочитати якнайбільшу кількість книг, скласти кросворд або вікторину по прочитаним книгам, відремонтувати не менше 3 книг.
 Під час літніх канікул дуже активізувалась робота Інтернет - центру при нашій бібліотеці . І тому поки одні діти сидять в комп'ютерах, інші, чекаючи своєї черги мають можливість переглянути та почитати книги з  книжкових виставок. «Кидай мишку – бери книжку!»- так називається виставка,яку презентували в липні  для юних користувачів філії.  Звісно, мова йде не про маленьке хвостате створіння. Виставка пропонує книги, які навчать вірити в добро, мріяти, по-справжньому любити і дружити.

  Ми стараємось сприяти підвищенню читацької активності та проведенню змістовного дозвілля наших читачів під час літніх канікул .  І  діти показали, що читати вони таки люблять.
 І найприємніше – переможців в кінці літа чекають цікаві призи.
Тож чекаємо на вас  в нашій бібліотеці! Літні читання тривають, адже літо таке довге!

Немає коментарів:

Дописати коментар