середу, 27 травня 2015 р.

Бібліотека світлий дім – живе дитинство й щастя в нім

Основним джерелом знань народу завжди були книги і читання. Книга вчила і продовжує вчити людину жити, розкриває перед нею чарівний світ знань, добра, ідей і роздумів, збагачує інтелект. Бібліотека  є провідником у такий світ, виконуючи функції центру інформації у забезпеченні різноманітних запитів і потреб користувачів – людей різних вікових, освітніх і фахових категорій і особливо дітей.

Допомогти дітям увійти в чарівний світ книг і знайти в цьому світі друзів – таке завдання поставила перед собою бібліотека-філія№9.

Перше червня — святковий день для дітей. Хай всі дні для вас, дорогі діти,  освячуються щирими усмішками і добрими справами.
Напередодні свята, для створення гарного настрою, в філії№9  презентували фотовиставку «Читаючі діти - найрозумніші у світі» з  світлинами
наших  юних користувачів, під час відвідування бібліотеки. Колектив  нашої бібліотеки робить все, щоб весь розум, мудрість і людська доброта передалася дітям через книги. Адже діти — це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя.

Ми закликаємо вас усіх зігрівати діток теплом і любов’ю, ласкою і добрим словом, ніжністю і турботою, щоб вони відчували свою важливість і необхідність у цьому світі.




четвер, 21 травня 2015 р.

ДЕНЬ ВИШИВАНКИ





    Одягнімо вишиванки, друже, 

     Хай побачить українців світ! 

     Молодих, відважних, дужих,  

     У єднанні на сто тисяч літ!




     
    До Всеукраїнського дня вишиванки
     ми зібрали світлини  у традиційних, незвичайних, яскравих вишиванках   користувачів   нашої  бібліотеки!!



    четвер, 7 травня 2015 р.

    Визволителі Європи


    Уродженці й жителі Кіровоградщини зробили вагомий внесок у розгром ворога.  У 1941-1945 рр. 85 тис. з них було нагороджено орденами та медалями, 135 удостоєно найвищої державної нагороди – звання Героя Радянського Союзу. Орденами і медалями за героїзм у тилу ворога відзначено більше тисячі партизанів області.
    Про події війни на терені Кіровоградщини зафіксовано в літопису героїчної і  трагічної історії України. В бібліотеці-філії №9 презентували  книжкову виставку «Пам'ять про героїв живе». У ті часи наші предки в чергове проявили зразки патріотизму, самовідданості, героїзму. Показали риси характеру ,які допомагали перемагати усіх агресорів.

    «Історія одного солдата» - так називається папка–персоналія ,яка знайомить користувачів з біографією Стрільця Михайла Михайловича. Солдат пройшов усю війну,був чотири рази поранений. Віра в перемогу додавала сили та витримки. Після закінчення війни працював головою сільської ради села Лелеківка. В папці зібрані речові джерела - документи ,листи фотографії,грамоти - це справжнє відлуння того часу. Детальніше ознайомитися з виставкою, запрошуємо до себе в філію №9.
    Ми вклоняємося вам! Ми завжди будемо пам'ятати ваш подвиг! Ми завжди будемо пам'ятати вас! Низький уклін вам, ветерани!
    Без миру немає майбутнього. Ми всі за спокій , радість та мир на нашій рідній землі, у нашій вільній Україні.