середу, 27 травня 2015 р.

Бібліотека світлий дім – живе дитинство й щастя в нім

Основним джерелом знань народу завжди були книги і читання. Книга вчила і продовжує вчити людину жити, розкриває перед нею чарівний світ знань, добра, ідей і роздумів, збагачує інтелект. Бібліотека  є провідником у такий світ, виконуючи функції центру інформації у забезпеченні різноманітних запитів і потреб користувачів – людей різних вікових, освітніх і фахових категорій і особливо дітей.

Допомогти дітям увійти в чарівний світ книг і знайти в цьому світі друзів – таке завдання поставила перед собою бібліотека-філія№9.

Перше червня — святковий день для дітей. Хай всі дні для вас, дорогі діти,  освячуються щирими усмішками і добрими справами.
Напередодні свята, для створення гарного настрою, в філії№9  презентували фотовиставку «Читаючі діти - найрозумніші у світі» з  світлинами
наших  юних користувачів, під час відвідування бібліотеки. Колектив  нашої бібліотеки робить все, щоб весь розум, мудрість і людська доброта передалася дітям через книги. Адже діти — це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя.

Ми закликаємо вас усіх зігрівати діток теплом і любов’ю, ласкою і добрим словом, ніжністю і турботою, щоб вони відчували свою важливість і необхідність у цьому світі.




Немає коментарів:

Дописати коментар