четвер, 7 травня 2015 р.

Визволителі Європи


Уродженці й жителі Кіровоградщини зробили вагомий внесок у розгром ворога.  У 1941-1945 рр. 85 тис. з них було нагороджено орденами та медалями, 135 удостоєно найвищої державної нагороди – звання Героя Радянського Союзу. Орденами і медалями за героїзм у тилу ворога відзначено більше тисячі партизанів області.
Про події війни на терені Кіровоградщини зафіксовано в літопису героїчної і  трагічної історії України. В бібліотеці-філії №9 презентували  книжкову виставку «Пам'ять про героїв живе». У ті часи наші предки в чергове проявили зразки патріотизму, самовідданості, героїзму. Показали риси характеру ,які допомагали перемагати усіх агресорів.

«Історія одного солдата» - так називається папка–персоналія ,яка знайомить користувачів з біографією Стрільця Михайла Михайловича. Солдат пройшов усю війну,був чотири рази поранений. Віра в перемогу додавала сили та витримки. Після закінчення війни працював головою сільської ради села Лелеківка. В папці зібрані речові джерела - документи ,листи фотографії,грамоти - це справжнє відлуння того часу. Детальніше ознайомитися з виставкою, запрошуємо до себе в філію №9.
Ми вклоняємося вам! Ми завжди будемо пам'ятати ваш подвиг! Ми завжди будемо пам'ятати вас! Низький уклін вам, ветерани!
Без миру немає майбутнього. Ми всі за спокій , радість та мир на нашій рідній землі, у нашій вільній Україні.

Немає коментарів:

Дописати коментар