середу, 28 вересня 2016 р.

Бібліотека – місце культурного відпочинку.



З нагоди святкування Всеукраїнського дня бібліотек бібліотека-філія № 9   провела зустріч – привітання «Бібліотека - місце культурного відпочинку». З нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек, зібрались працівники бібліотеки та члени клубу «Гарячі серця». Прийшли привітати бібліотекарів активні читачі та працівники пошти.
У передсвятковий день прозвучали слова, сповнені добрими почуттями, щирістю на честь справжніх прихильників і цінителів бібліотеки, котра ні за яких обставин не згасне та буде вогником культури і духовності.

До свята в бібліотеці проводились акції «Поспішайте до бібліотеки» , «Подаруй книгу бібліотеці», рекламувались послуги бібліотеки «Ми Вам розкажемо про себе»,відбулися презентації фото-плакату з історії бібліотеки «Історія довжиною в життя» та стенду – мотиватора «Велика книга книжкових рекордів».
 Колектив нашої філії щиро вітаємо Вас дорогі друзі, колеги з професійним святом, яке разом з нами відзначає весь український народ. Бажаємо творчості і натхнення, щастя, добробуту та любові вам і вашим родинам. Наше свято співпадає з християнським святом Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Тож Віри Вам у власні сили, Надії на те, що наша праця буде достойно визнана, Любові наших користувачів і Мудрості у здійсненні великих планів.

Немає коментарів:

Дописати коментар