вівторок, 11 жовтня 2016 р.

Бібліотека є відображенням Всесвіту



“Гарна бібліотека є книжковим відображенням Всесвіту”, - говорив відомий вчений – бібліотекознавець М.Рубакін. Тож слід пам’ятати, що відкриваючи перед дитиною двері бібліотеки, ми ніби даруємо їй Всесвіт. Кожен  маленький  читач,  переступивши поріг бібліотеки, попадає в світ дитинства, книги, читання. Його ждуть кольорові книжки, цікаві картинки та книжкові виставки.  
 Інформаційна функція бібліотеки-філії№9 тісно пов’язана з освітньою. ЇЇ допомога школі – багатоаспектна. Ми ретельно вивчаємо програми навчальних закладів, слідкує за змінами, що відбуваються у навчальному процесі. Так, на допомогу новому шкільному курсу в бібліотеці відбулася година етичного спілкування «Батьківська порада».

 На  годині в ігровій формі розглядалися різні життєві ситуації. Основним завданням зустрічі було розповісти дітям за допомогою книг про Добро, про добрі вчинки, виховувати у дітей любов до Батьківщини, матері, батька, рідної природи, краю, та до братів наших менших.
 На завершення заходу учасники  розгадували кросворд й знайомилися із  періодичними виданнями нашої філії.   Цікавим доповненням зустрічі  стала захоплююча вікторина «По сторінках улюблених казок».

Немає коментарів:

Дописати коментар