пʼятницю, 15 вересня 2017 р.

Мій край - це серця рідна пристань

День міста – завжди радісна подія.  Сьогодні ми як ніколи усвідомлюємо наскільки дорогий нам мир, спокій та любов до нашої Батьківщини. Вічно молоде і красиве місто Кропивницький   святкує  263 рік  від дня свого заснування. Це свято тих, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись і залишився тут назавжди. 
 Любов до рідного міста, до своєї  Батьківщини –  невід’ємна частина нашого життя. Але найцінніший скарб – це його жителі!Саме завдяки своїм мешканцям творилася унікальна спадщина міста, його історія. Завдяки їх наполегливості та самовідданості продовжує розвиватися сучасний Кропивницький: споруджуються нові будівлі, змінюються вулиці, створюється сучасна інфраструктура. Кропивницький знаний далеко за межами держави потужним машинобудуванням та сучасною переробною промисловістю, освітніми, культурними та лікувальними закладами, талановитими хореографічними та музичними колективами.
Бібліотека-філія №9 також відзначила це чудове свято і запросила всіх містян на перегляд  оновленої книжкової композиції «Мій край – це серця рідна пристань». Протягом дня користувачі та гості бібліотеки мали можливість погортати книжки, фотоальбоми,періодичні видання, брошури, листівки про історію міста, про відомих особистостей, які народилися тут, або певний період свого життя проживали чи працювали в нашому місті.

Немає коментарів:

Дописати коментар