четвер, 1 травня 2014 р.

                                  День Перемоги
Нелегке  наше  сьогодення  не може  заступити  радості  приходу  весни, а разом з нею і Дня Перемоги. Цей  день  залишиться   для нас завжди затьмареним  гіркотою  втрат і осяяний сонцем  Перемоги.
Його  наближували,  як могли,  люди,  котрим було  дуже нелегко  в ті воєнні літа і яким  найважче  сьогодні. У  довічному  боргу наше покоління  перед  ветеранами війни, кому пощастило пройти через горнило битв і дожити до  світлого  Дня Перемоги.
Все менше  їх залишається в життєвому строю. Даються  взнаки і опалена війною молодість, сирі окопи  і бліндажі, голод і холод,  хвороби і рани, їхні груди вкриті  медалями, на скронях - сивина.  Але вони пам'ятають ті страшні часи,  хоча часто  їм  не хочеться про це згадувати. Пам’ятаймо і ми .



«Вони наближали Перемогу…»- книжкова виставка, яку розгорнуто в бібліотеці-філії№9 , присвячена діячам культури, письменникам і поетам  України, що своїми творами підтримували бойовий дух, надихали на героїчні подвиги, підносили патріотизм та мужність народу на фронтах, в тилу  і на окупованих територіях.

Немає коментарів:

Дописати коментар