четвер, 4 червня 2015 р.

Мандрівка в "Мультляндію"



Бібліотека-філія №9  організувала  для вихованців  літнього оздоровчого табору  медіа - подорож  «Мандрівка у країну Мультляндію».
Мета програми: організація змістовного дозвілля дітей, створення умов для їх творчої самореалізації, забезпечення читацьких потреб; розширення кола спілкування дорослих та дітей; популяризація бібліотеки як найбільш безпечного і корисного місця для перебування дітей у канікулярний період.

Під час заходу діти довідалися про мистецтво створення мультфільмів, познайомилися з поняттям «анімація». Також, згадали відомі всім  мультфільми, взяли участь у відео-вікторині «Впізнай героя». 
Діти закріпили поняття про доброту, чесність,ввічливість та інші моральні якості. Казки дарують нам відчуття дива і спокою. Тому добре б, щонайменше, раз у день, відволіктися від метушливої реальності й зануритися в чарівний світ казки.
 Наприкінці заходу діти з задоволення познайомилися з виданнями, що були представлені на книжково-ілюстративній виставці «Казкове царство мудре государство»
 Після мандрівки в «Мультляндію», у всіх присутніх дітей залишився гарний та веселий настрій.   

Немає коментарів:

Дописати коментар