середу, 9 вересня 2015 р.

Читання піднімає душу у височінь небес



Є багато див на Землі, створених природою і зроблених руками людини. І серед них найбільше диво з див — книга. У ній — весь неосяжний світ. Усе, що створено людським розумом, до чого прагне наша душа, знаходить відображення у книзі. Як незгасимий смолоскип освітлює шлях людині книга. Адже хороша книга — ніби бесіда з розумною людиною. З неї можна почерпнути знання, знайти відповіді на всі запитання, відкрити для себе духовні надбання людства.
У переддень професійного свята бібліотекарі філії №9  презентували  книжкову виставку «О, книго!Пресвята Богине! Народу й роду Берегине!»,  під гаслом: «Читання піднімає душу у височінь небес».
 На виставці експонуються книги високого рейтингу, які вподобали самі читачі.   Складається виставка  з кількох розділів :
·        Сучасна українська проза
·        Увага! Книга в кадрі
·        Поезії  одвічна висота
Книги покликані служити людям, а краса і мудрість, відтворена у друкованих рядках, неодмінно має стати на заваді жорстокості, несправедливості й насиллю, врятувати наш неповторний світ.
 Книга - справжній друг і порадник на довгі літа, у цьому ще раз переконаються наші читачі. Пам`ятаймо, що в історії людства читання завжди відігравало важливу роль і сьогодні воно пронизує всі сфери нашого життя.
Більшість сучасних професій передбачають читання інструкцій, факсів, угод, поштової кореспонденції, ділових паперів. Але ніщо не з рідниться з читанням для задоволення! Отож, уміймо читати, будьмо читачем самі і навчаємо бути читачами наших користувачів, а це високе професійне мистецтво і серйозна справа бібліотечних фахівців.

Немає коментарів:

Дописати коментар