суботу, 19 вересня 2015 р.

Кіровоградщина – історії скарбниця

Мабуть кожна людина вважає, що її місто, де вона народилася і живе, – найкращий куточок землі. Та це і зрозуміло, бо це місце – єдине та неповторне. Отже, нашому неповторному Кіровограду і був присвячений День краєзнавства “Кіровоградщина – історії скарбниця ”, який проходив 19 вересня. Основною метою Дня стала популяризація краєзнавчої літератури, поглиблення знань з історії та культури рідного міста.
 До  дня міста в бібліотеці презентовано книжкову - ілюстративну  виставку “Я так тебе люблю, мій рідний краю». Бібліотекарі зібрали найкращий матеріал, який є у фонді бібліотеки, щоби провести читачів вулицями Кіровограда, ознайомити з найкращими перлинами  архітектури, зазирнути у давнину рідного міста і порівняти його з сьогоденням, завдяки численним фотоальбомам і книжкам про нього .
Батьківський край, рідна сторона ... Як багато значать у житті кожної людини ці слова, як багато говорять вони нашому серцю. Але щоб по-справжньому любити свій край, треба  знати  його історію. Любов  до  рідного краю,  до землі, до людей, що її заселяють, є спільною турботою про те, щоб він був багатшим і красивішим.
Якщо ви спитаєте читачів бібліотеки-філії №9 чи люблять вони мандрувати по рідному краю, ви почуєте дружне: «Так!».  Родзинкою заходу став фото-крос «Прогулянки рідним містом». Завданням якого було, якнайбільше впізнати і розповісти про пам’ятники  Кіровограда. Змагалися учні 6-го класу школи №15. Задоволення отримали всі без виключення, дійшовши  висновку,  що  по – справжньому  щасливою є та людина, котра  знає і шанує своє коріння.

Немає коментарів:

Дописати коментар