середу, 23 грудня 2015 р.

Клуб за інтересом



Три роки поспіль зустрічаються на своїх засіданнях учасниці клубу за інтересами "Рукодільниця". Клуб користувачів філії №9 об'єднує жінок різного віку та професій. Основне його завдання - можливість спілкування жінок за межами професійної діяльності та сім'ї, обмін досвідом у веденні домашнього господарства, рукоділля. 
 Засідання клубу відбувається за різними форматами: бесіди, години цікавих повідомлень, літературні вечори, години гумору, жіночих посиденьок та ін. 
 Цікава та різноманітна робота клубу проводилась в 2015 році. Відбулося багато цікавих засідань: "Що рік прийдешній нам готує"- жіночі посиденьки, "Незвичайний світ фентезі" – літературний перфоманс, "Якби зібрать красунь усіх віків" - свято до дня жінки, огляд літератури "Ікона – духовний оберіг України ", конкурс веселих господарок,  презентації книжкових виставок, тощо.  
 Працівниках бібліотеки готують інформаційні огляди матеріалів газет та журналів, нових книжкових надходжень, обладнують книжкові виставки та перегляди літератури, відповідно до теми занять клубу.
Напередодні Нового року відбулося чергове підсумкове засідання клубу.  Здивувала і надихнула на творчість презентація новорічних інсталяцій в бібліотеці, наші панянки залюбки прослухали розповідь про «Новорічні свята в різних країнах світу»,    ділилися спогадами про свої святкування новорічних свят, смакували чаєм.
  На завершення обговорили роботу клубу  за 2015 рік, враховуючи всі пропозиції і побажання членів змінили формат  роботи, назву клубу та  затвердили план на прийдешній 2016 рік.



Немає коментарів:

Дописати коментар