суботу, 5 грудня 2015 р.

На подіум виходить автор


4 грудня  відбулося довгоочікуване, неймовірно цікаве  знайомство користувачів нашої бібліотеки  з неординарною особистістю, чудовим оратором і просто доброзичливою людиною Іриною Хоменко. Зустріч створила атмосферу казки та радості, на яку завітали учні 2- класу школи №15.
 Ірина Анатоліївна не залишила нікого байдужим у слухацькій аудиторії. Діти з неприхованим інтересом слухали уривки з нових віршованих  творів,  разом з автором мандрували  сторінками всеукраїнського журналу «Колобочок».

 На його сторінках розповідається про різноманітні державні та народні свята, містяться різні цікаві завдання, казки, оповідання, вірші, лічилки, загадки, саморобки, розмальовки. 
У рубриці “Поради Колобка-рятівничка”, Колобочок дає поради, як потрібно себе поводити в різних ситуаціях, щоб не потрапити в біду. А ще познайомилися з мудрою совою Гертрудою, яка навчає англійську мову, та веселою Фа-солькою, котра дуже полюбляє музику і знає безліч пісень. Цікаво, правда? Про все це діти дізналися з презентації пані Ірини. Продовжилось побачення жвавим спілкуванням автора та дітей .
Сподіваємось, що зустріч   залишила в дитячих серцях тепло і радість, бажання читати ще більше.

Немає коментарів:

Дописати коментар