суботу, 5 грудня 2015 р.

Волонтерство в бібліотеці



5 грудня – Міжнародний день волонтера. Це свято відзначається щорічно з 1985 року, коли Генеральна Асамблея ООН запропонувала урядам відзначати саме цей день, як день добровольця.
Кожен із нас хоча б раз у житті був волонтером. Хтось робив це зважено і цілеспрямовано, а хтось – сам того не усвідомлюючи.  Волонтерство - це ключ до побудови демократичного суспільства.   В наш нелегкий час поряд з нами є люди, які готові прийти на допомогу іншим. Роблять це вони безкорисно, доброзичливо та від щирого серця.
 Є такі добровольці і в бібліотеці-філії №9. Це наші асистенти програм  літнього читання,і асистенти з організації різних молодіжних (і не лише) заходів,рекламні«агенти» бібліотеки,помічники при проведенні опитувань користувачів,помічники з відновлення бібліотечного фонду.

Колектив  бібліотеки-філії №9  разом із своїми волонтерами збирали подарунок для українських солдатів, щоб відправити його на передову, туди, де стоять  наші захисники, боронячи незалежність держави та наш спокій. Крім солодощів, дитячих малюнків та листів, на фронт «поїхали» ляльки-обереги, які  будуть захищати наших українських воїнів на фронті тієї неоголошеної війни. 
Приймали активну участь у всеукраїнській акції «Бібліотека українського воїна». Допомагали прибирати при бібліотечну територію, поширювати  рекламну бібліотечну продукцію,відвідували людей похилого віку. Цей список не є невичерпний!
Вітаємо всіх волонтерів! Дякуємо, що віддаєте свій час і сили!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар