четвер, 14 січня 2016 р.

Вибух наднової літератури



Нові інформаційні технології впевнено і міцно закріплюються в нашому повсякденному житті. Та ніщо не принесло світу стільки добра й насолоди, як книга – найвища зброя думки в руках людини. Книга була, є і завжди буде неперевершеним плодом людського інтелекту, а її читання – незбагненне мистецтво співпереживання.
Сьогодні, книг у нашій книгозбірні багато, а бібліотечний фонд постійно оновлюється. Адже, нова книга – це подвійне задоволення для душі кожного читача. Тож, користуючись нагодою, гостинно запрошуємо всіх книголюбів переглянути нові надходження літератури, які надішли до міської  бібліотеки-філії №9.


 Книжкові новинки, що представлені на виставці « Увага! На горизонті НЛО. Нові літературні об’єкти» різноманітні за тематикою й призначені для різної вікової категорії читачів. Книги надзвичайно цікаві і неодмінно знайдуть свого читача, вони відкривають перед читачем світ таємних мандрівок, небезпечних пригод, інтриг та історичних подій. Ми стаємо свідками подій минулого і передбачень майбутнього. 
         Ця дивина, — як НЛО, під назвою книга!


Немає коментарів:

Дописати коментар