суботу, 23 січня 2016 р.

25 січня - День святої великомучениці Тетяни


Вітаємо всіх дівчат і жінок з прекрасним йменням Тетяна.  
Великомучениця Тетяна  походила  із знатної римської сім'ї, батько дівчини був християнином і виховав її відповідно. Було це в III столітті нашої ери — в часи переслідувань християн. Тетяну схопили і катували — а вона лише молилася за своїх катів. Тортури не приносили дівчині ніякої шкоди. Навіть голодний лев, випущений з клітки, ліг біля її ніг і замугикав як кошеня. Побачивши таке, мучителі зрозуміли багато ... І самі стали християнами. Ситуація вийшла патова: влада просто не знала, що робити. Чутки в Римі розповзалися швидко, і заборонена релігія завдяки Тетяні набувала все більше прихильників. Врешті-решт, було вирішено стратити християнку мечем. Цього разу дівчина таки померла, але факел віри, запалений нею, горить і до цього дня.

з Днем Тетяни  щастя, успіхів, здоров'я, щоб збулися всі мрії і бажання. Нехай Ваш ангел просвітлює Вас на всяк час, охороняє від усього злого і заохочує до добрих діл.

 Шановні користувачі! Бібліотека-філія №9 щиро вдячна  дружній громаді прекрасних жінокТетян  справжньої окраси та гордості нашої бібліотеки.  


А ще це свято відомо як День студента! Серед наших користувачів є ця весела, енергійна молодь, ми щиро її вітаємо!!!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар