суботу, 21 травня 2016 р.

«Ніхто не забутий,на попіл ніхто не згорів»


На фоні останніх подій у нашій країні та суспільстві патріотичне виховання постає з новою актуальністю. Тому в  бібліотеці-філії №9   вже стало традицією проводити заходи патріотичного спрямування. Незабутні й хвилюючі враження в дитячих серцях залишив  патріотичний        урок «Ніхто не забутий,на попіл ніхто не згорів».
Основне завдання, яке поставили перед собою фахівці  – не дати забути молодому поколінню про ту жорстоку війну, про подвиг дідів і прадідів, які захищали Батьківщину,ціною крові та життя перемогли загарбників, звільнили свою країну та майже всю Європу від ворога.
  Хлопчики та дівчатка з великою зацікавленістю слухали інформацію про тих, хто пройшов крізь пекло війни, кому вдалося вижити, хто з думкою про своїх дітей, дружин та матерів поліг у бою.  
  
Виступаючі  мали нагоду розповісти про мужність та героїзм нашого народу, про європейський та український символ свята – червоний мак, бо саме він у наших піснях зацвітає там, де пролилася козацька кров. В ході заходу відбулася презентація книжкової виставки «Уклін усім,хто край свій боронив».
 Ми, ті, що народилися у післявоєнні часи, низько-низенько вклоняємося всім учасникам бойових дій і дітям війни за золотаве сонце, яке сходить в ранковій росі, за квітучі сади, урожайні поля, за життя, яке ось уже 71 рік буяє на нашій землі.

Немає коментарів:

Дописати коментар