четвер, 9 червня 2016 р.

Книжковий острів на планеті літо



Літо – це не просто пора року, це – свято, довгоочікувані канікули, відпустки для дорослих, свято сонця, тепла і цікавих пригод. У бібліотек канікул не буває. А де живуть книги ? 
У бібліотеці-філії 9 , з   якою познайомилися і потоваришували майбутні читачі на заході «Книжковий острів на планеті літо». Діти не тільки повеселитися , а взяли участь в іграх і вікторинах, отримали солодкі  призи .
Тут же були організовані яскраві книжкові виставки " Казка мудрістю багата " і " Книжковий дощик " . Представлені на них видання : світова художня література , довідкові видання , пізнавальні дитячі енциклопедії і словники викликали інтерес у дітей . 
Бібліотека  поставила перед собою мету – навіть влітку не розлучати дітей з книгою.
 І ось, починаючи з   червня, діти  в бібліотеці знайомляться з новими друзями – книгами. Малюють про те, що найбільше сподобалось після прочитаного, грають в літературні ігри та приймають участь у вікторинах, вітають тих, хто вперше став читачем бібліотеки.

 Ваше літо в нашій бібліотеці буде цікавим. Приходьте, щоб отримати заряд позитивної енергії, знайти нових друзів, перевірити свою ерудицію і збагатитися новими знаннями.
Завітайте до бібліотеки і ми разом будемо мандрувати сторінками книжок та журналів !!!

Немає коментарів:

Дописати коментар