пʼятницю, 17 червня 2016 р.

У БАРВАХ СОНЯЧНОГО ЛІТА



Бібліотека-філія №9 запрошує хлопчиків і дівчаток    взяти участь у програмі літніх читань «Літо з гарною книгою!»,  яка   відкрилася  1 червня .      
 Протягом літнього періоду в бібліотеці ви зможете  гарно відпочити відправитися в захоплюючу подорож  по сторінках улюблених книг, прочитати яскраві  дитячі журнали та газети, поспілкуватися з однолітками в мережі Інтернет,  пограти в пізнавальні ігри, виготовляти іграшки, малювати. 
 При бібліотеці працює «Книжкова лікарня», де ви зможете допомогти  ремонтувати пошкоджені книжки та журнали.   Літнє читання за шкільною програмою ми пропонуємо поєднати з переглядом художніх та мультиплікаційних фільмів у нашому Інтернет- центрі.

 А яке літо без ігор? В нашій бібліотеці на вас чекають комп’ютерні ігри, конкурси малюнків, майстер-класи  з ліплення та малювання. Наша мета - показати дітям, що бібліотека не тільки «дім» книг, але  і територія захоплюючих і  веселих «подорожей».


Традиційно, під час літніх канікул в бібліотеці  проходить конкурс «Кращий читач літа - 2016»   , що стане справж­нім змаганням між читачами-дітьми.   Переможці будуть оголошені на шкільній лінійці у День знань, що додасть по­зитиву нагородженим, а всім іншим - гарний приклад для наслідування.

 На вас чекає змістовне, цікаве, пізна­вальне дозвілля з книгою та розвагами для   різних вікових категорій під час літніх канікул:    тренінги  «Інтернет – це так цікаво», «Веселе  ательє  художника  відчиняє  двері»  (малюнки-ілюстрації  до  прочитаних  книг); »; гра-змагання «Бібліотечний розумник».
 Читати знову модно! Читати – це круто! - ось такий девіз юних читачів та волонтерів бібліотеки-філії №9. Будемо дуже раді   бачити   всіх   в  бібліотеці  протягом літа

Немає коментарів:

Дописати коментар