пʼятницю, 2 жовтня 2015 р.

Тобі вже 70, моя бібліотека!


Бібліотека-філія №9 є одним зі структурних підрозділів Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи та однією із найстаріших книгозбірень у місті. «Аптека душі», «Дім порад і настанов» — так колись називали сучасну бібліотеку. Тепер у назві лише одне слово, та кожен знає, що у книжковому храмі зберігається мудрість віків, ключ до знань. У мікрорайоні це єдиний культурно-освітній, інформаційний заклад з багатогалузевим бібліотечним фондом. Книгозбірня дає змогу займатися самоосвітою, підвищувати професійний рівень знань, знайомитися з новинками художньої та галузевої літератури, користуватися послугами мережі Інтернет, брати участь у культурних заходах для дітей та дорослих.

В філії №9 відбулася значна подія . Радість сповнювала всіх присутніх, бо святкували подвійне свято: всеукраїнській день бібліотек і поважний ювілей бібліотеки — 70 років! На урочистості прийшли всі кому не байдуже книжкове слово. Представники влади, активні читачі різного віку, наші колеги. На майданчику книгозбірні працівники бібліотеки та її друзі влаштували справжнє гуляння з вокальними номерами, виставками поробок читачів та майстер класами для дітей.
Багато гостей зібралося цього дня, багато гарних і теплих слів звучало на адресу працівників установи! Як годиться, не обійшлося без подарунків. Колектив книгозбірні вдячний всім, хто прийшов вшанувати нашу бібліотеку. Здоров’я вам, наснаги, творчих злетів і хороших друзів.

Вдячні депутату міської ради Терзову Д.С. за фінансову підтримку.

Немає коментарів:

Дописати коментар