суботу, 17 жовтня 2015 р.

Познайомимось з розумними.



Важко переоцінити роль читання у розвитку підростаючого покоління. Моральний, інтелектуальний, естетичний розвиток дітей і підлітків безпосередньо пов'язаний з одержуваної ними духовної  їжі. Література відіграє величезну роль у соціалізації особистості, вона живить розум та уяву  відкриваючи йому нові світи, образи і моделі поведінки. 


Гарну можливість привернути увагу до бібліотеки виконують стенди і плакати на підтримку книги та читання. В філії №9  презентували, ще один мотиватор «Познайомимося з розумними. Хлопці, читайте книжки!» . Вирішили говорити з молодим поколінням на одній мові.  Уникаючи повчального тону, повідомити молоді про те, що читання — це не тільки корисно, але й цікаво і модно.


Головна наша задача полягає в тому, щоб світлини помітили і про них почали говорити. Відомо, що простими угодами складно змусити людей проявити інтерес до книги, тому ми вирішили  використати  нові   елементи. Дівчата, задіяні у наших світлинах  нагадають молодим людям , що  інтелект — одна з головних рис сучасної людини.


 Якщо це приверне увагу, викликає емоції, то на якомусь свідомому чи підсвідомому рівні залишить щось і просто налаштує  на позитивний лад.  




Немає коментарів:

Дописати коментар