пʼятницю, 16 жовтня 2015 р.

Осінні розваги.


Осінь — чудова пора, що надає нам численні можливості для втілення різних творчих ідей, пов’язаних з виготовленням квітів, екібани, картин, панно, букетів з осіннього листя. При цьому витрати, пов’язані з таким варіантом творчості, мінімальні, а підготовка у вигляді збору листя максимальна приємна — вийде відмінна осіння прогулянка.
  
15 жовтня 2015 року золота, барвиста осінь завітала в бібліотеку-філію№9. В творчій майстерні, проходив конкурс робіт із природного матеріалу «На квіти осені чарівні подивись». Змагалися першокласники. Кожен клас мав можливість у повній мірі проявити свою фантазію та творчість.

Мета конкурсу: розвивати спостережливість, уміння бачити і чути красу осінньої пори, розкрити красу осінньої природи за допомогою поетичного слова, художньої творчості дітей. Викликати естетичні переживання, захоплення красою природи. Виховувати любов до природи, до рідного краю.

 Під час конкурсу діти закріпили назви дерев, кольори і навіть форму. Яскраву палітру осінніх барв діти  доповнили не менш яскравими та цікавими виступами, згадали вірші, прислів’я, приказки, загадки про осінь . Дуже важливо, що першокласники відчули повагу , значущість до  своєї роботи. Конкурс  пройшов весело, легко та емоційно.

Немає коментарів:

Дописати коментар