середу, 17 лютого 2016 р.

Поетичні зустрічі в клубі «Гарячі серця»


На протязі ось вже майже 5 років при бібліотеці-філії №9 діє клуб  який об'єднує чудових, талановитих людей, які зуміли у свої  зрілі роки зберегти молодість душі, завзяття, прагнення до активного способу життя.
 Наш клуб став тим заповітним куточком, де  можна обговорити все, що хвилює, поспівати пісні, взяти участь у конкурсах, поділитися враженнями від прочитаної книги або переглянутого фільму – словом, знайти порятунок від самотності .
Полюбляють учасники клубу зустрічатися із талановитими земляками і знайомитися із їхньою творчістю.  Досить цікавою та змістовною пройшла зустріч з поетесою Ніною  Миколаївною Чабаненко, яка провела   екскурс  до творчості  літературного  об’єднання «Парус»   та презентувала   поетичну збірку «Реінкарнація».  Все було на якісному рівні  і знаходило в аудиторії зацікавленість і жвавий відгук.

 В світі наразі є дуже популярний термін: третє місце. Рвуть його до себе, театри, кінотеатри, кафе, музеї… А може саме бібліотека має бути тим третім місцем, куди людина спішить після роботи і хоче побути там замість дому. Третє місце – де хочеться зустрічатися, де затишно, цікаво, зручно.  
  Якщо Вам самотньо, виникло бажання поспілкуватися з людьми Вашого віку, зайнятися чимось цікавим або поділитися своїми знаннями і досвідом, приходьте до бібліотеки-філії №9.  Вам завжди будуть раді!

Немає коментарів:

Дописати коментар