пʼятницю, 19 лютого 2016 р.

Небесна сотня вже несе на небі варту



Два роки тому здавалось неймовірним, що в самому серці цивілізованого світу можуть відбутись такі криваві події. Здавалась неможливим думка про те, що просто посеред однієї з європейських столиць серед білого дня будуть розстрілювати беззбройних людей… Як здавалась і неможливою багатьом сама лиш думка про війну..
Ці три дні, з 18 по 20 лютого назавжди змінили тих, хто там був. Три дні жаху, втрат, відчаю, болю і гніву, героїзму і самопожертви, і надзвичайного прагнення дійти до кінця.
Люди, які вийшли тоді на Майдан,  різні за віком, професією, національністю, вірою. Головне – що їх об’єднувало – любов до України і до свободи, прагнення справедливості.
 З метою вшанування  пам’ять героїв Небесної сотні в бібліотеці-філії №9 презентували стіну пам’яті «Україна – країна героїв! Герої не вмирають.»
Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне у 2013-2014 рр. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі. Ми закликаємо вас сьогодні згадати у ваших молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам’ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. У жалобі схилимо голови. Вони згасли як зорі.

Немає коментарів:

Дописати коментар