середу, 17 лютого 2016 р.

Рік англійської мови стартує в бібліотеці



Сучасна бібліотека – це простір інформації, ідей, творчості. І для формування її позитивного іміджу важливою є  візуальна відповідність поставленим цілям. Саме тому наочна популяризація бібліотечних ресурсів, зокрема створення книжкових виставок, є одним із важливих напрямів бібліотечного дизайну. Адже книжкова виставка є засобом розкриття фонду та колекцій книгозбірні, її візитною карткою.
 Враховуючи роль англійської мови як мови міжнародного спілкування, з метою сприяння її вивченню для розширення доступу громадян до світових економічних, соціальних, освітніх і культурних можливостей, які відкриває знання та використання англійської мови, 2016 рік було оголошено Роком англійської мови в Україні.
 Активно включилася в популяризацію вивчення англійської мови і бібліотека-філія№9.  17лютого  в бібліотеці-філії №9   презентували книжкову виставку  «Англійський коктейль», девіз якої – «Україна SPEAKING».
Наша бібліотека розкриває свої  книжкові фонди, які нададуть допомогу читачам у більш поглибленому, самостійному вивченню англійської мови. До уваги користувачів на книжковій виставці  представлені книги класиків зарубіжної літератури на англійській мові, навчальні та довідкові видання.  Видання стануть в нагоді школярам, студентам, викладачам, тим, хто хоче у будь-якій ситуації знайти спільну мову з людьми з інших країн, досягти успіхів у справах, а також всім, хто просто цікавиться англійською та хоче вдосконалити свої вміння і навички читати англійською.
 В подальших планах бібліотеки - і перегляди художніх  англомовних фільмів з субтитрами, і цікаві уроки з вивчення англійської мови з викладачами, і знайомства з електронними ресурсами, де можна безкоштовно оволодіти англійською

Немає коментарів:

Дописати коментар